youtube

joi, 1 noiembrie 2012

Harvard şi "IncestFest" !

Vă vine să credeţi sau nu, Harvard University, una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ din lume (în luptă pentru supremaţie cu University of Cambridge şi Massachusetts Institute of Technology), a atins apogeul ruşinii! Nu pentru că ar avea studenţi slabi, că nu mai face carte sau ştiinţă, ci pentru că demonstrează încă odată că înţelepciunea strică! Schimonoseşte. Societatea. Omul. Pe Dumnezeu!

Prin urmare, la începutul acestui an universtar, studenţi de anul I, lângă cursurile de Filosofie, Istorie şi Ştiinţe, s-au gândit să organizeze un "IncestFest Hook up Party"! Adică un "festival al incestului". Un mega party, undeva la sfârşitul semestrului I (iarna, 2013), unde bobocii - numai cei cu rezidenţă în Kirkland (un campus al Harvard-ului), sunt invitaţi să participe la "sex în familie"!!! "Nu e un show imoral, al incestului propiu zis, deoarece aici nu e vorba de părinţi", declara pentru Harvard Crimson - o revistă din Campus, Samantha Berstler (o studentă), "familia" fiind considerată studenţii care locuiesc împreună în casa Kirkland.

Vestea oripilatoare pentru mine, aflată de curând din mai multe surse (vezi mai jos), a pus capac prin faptul că la acest show păcătos studenţii ce vor fi elogiaţi sunt invitaţi să facă sex cu câţi mai mulţi parteneri, chiar şi indiferent de sex! Iar ştirea, mediatizată intens pe Internet, întreabă pe final: "America, this is your best and brightest. Are you proud?". (America, acest lucru e cel mai bun şi mai strălucitor. Eşti mândră?).

Nu am putut să pierd vremea citind despre această ştire, (AICI, aici, aici, aici, sau aici), însă reacţiile americanilor au fost pe măsură. La fel şi liceenii mei - care totuşi nu sunt Harvard, dar, după ce am discutat despre această sărbătoare a scârbei, majoritatea au condamnat-o.

Ceea ce mă tem eu, este că după festivaluri gen "Happy Halloween", "Gay Fest" etc, România să nu fie cuprinsă şi de ideea trăznită a "Incest Fest"! Mizeria e cu atât mai mare, cu cât pleacă nu de la oamenii de jos, ci de la cei cu pretenţii intelectuale. Asta, ca Dumnezeu să ne arate că înţelepciunea lumii e nebunie! Iar fără El, oamenii rămân în "voia minţii lor blestemate" (!), ca să-l citez pe Sf. Apostol Pavel.

"Incest Fest" de la Harvard este cu atât mai mult de condamnat, cu cât universitatea din Cambridge, Massachusetts, a fost prima înfiinţată în USA (8 septembrie 1636) de pastorul John Harvard, cu scopul de a şcolariza... pastori!

Devenind una dintre cele mai renumite şcoli din lume  (19 premiii Nobel, 15 premii Pulitzer etc), (cu un buget impresionant), dar secularizată în timp, Harvard a ajuns să promoveze tot felul de păcate... Unde Dumnezeu nu e, nimic nu e...

Un comentariu:

  1. adevarat e de condamnat ,chiar daca sexul e lasat de dumnezeu ,! mie4 personal imi place sa fac sex dar numaai cu acel pe care al iubesc si ma iubeste

    RăspundețiȘtergere