youtube

duminică, 5 mai 2024

Întrebările Învierii - de Nicolae Geantă

BREAKING NEWS!Când e vorba de Învierea Domnului noi ne ducem mereu cu gândul la bucuria ucenicilor din ziua când au găsit mormântul gol! Dar vă puteți imagina bucuria din ziua când creștinii vor Învia? Când, asemeni lui vom trece din moarte la viață cu trupuri care nu vor avea semne de îmbătrânire? Și nici atât semne de păcat? Când va fi marea reuniune de familie? Ne vom întâlnii cu strămoșii noștri. Bebelușii și copiii care au murit prematur vor fi redați părinților lor! Copiii rămași orfani de mici îți vor putea săruta mamele care au plecat prea devreme la Ceruri! Vă imaginați ziua în care marea își va da morții înapoi? Când toate mormintele vor fi deschise și cei adormiți vor zbura ca păsările prin înalturi! Gata cu moartea! Gata cu bocetul! Gata cu lacrimile neșterse! Gata cu falimentele! Fără boală! Fără dizabilități! Fără răutate! Fără invidie! Nicio inimă, nici una măcar una, nu va fi străpunsă de gram de egoism! Și acesta este doar începutul veșniciei!

Iar toate acestea se vor întâmpla pentru că HRISTOS A ÎNVIAT!

Vă imaginați ziua în care îl vom vedea așa cum este, față în față? Ce glorii, ce splendori divine! Ce bucurie de nepriceput cu mintea teluricilor!

Trăiți bucuria Învierii! Nu numai în duminica sărbătorii de Paște!

Hristos e viu! În vecii vecilor! Aleluia!

Vă dorim sărbători pline de Hristos!

Nicolae.Geantă&familly


Un comentariu:

  1. Ne vom recunoaște fizic, după nume, după rudenie, etc în rai ?
    În ce constă identitatea omului ?
    ADN-ul este unic la orice om. Singura potrivire este sosia, dar au adn-uri diverse. Suntem 8 miliarde acum, dar adn-uri unice, nu doar pentru 8 miliarde, ci unice pentru oricare generație de la Adam, la noi și de la noi în continuare. Asta e marea taină, amestecul dintre duh/suflet/trup.
    Asta ar putea răspunde cum putem fi identificați înaintea celui ce a creat adn-ul, marele maestru, Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere