duminică, 31 decembrie 2023

2023 - de Nicolae.Geantă

 2023 a fost despre Harul măreț al lui Dumnezeu. Dumnezeu este îndelung răbdător. Așteaptă după noi. Totuși unii am cam întins coarda!

2023 a fost despre puterea de a vedea binele în sufletul oamenilor. Cine face cuiva bine lui își face! Unde binele nu e, nimic nu e!

2023 a fost despre puterea iertării. Și după cum și voi iertați greșiților voștri așa vă va ierta și Tatăl vostru din Ceruri! Altfel...

2023 a fost despre lacrimi de bucurie, dar și de tristețe. Însă amărăciunile, oricâte ar fi fost, n-au putut înneca bucuria! Bucuria plutește desupra.

2023 a fost despre oportunitatea rodirii pentru Împăratul. Sper că ați reușit! Sper că ați câștigat măcar un om pentru Cer!

2023 a fost despre alegeri, renunțări și schimbări. Nu doar ale look-ului, job-ului sau design-ului din dormitor. Ci și-ale caracterului. El e cu tine oriunde, oricând...

2023 a fost despre p-o-c-ă-i-n-ț-ă! Despre chemarea persistentă a ei. Dacă îngropi fărădelegea trebuie să te aștepți la durere.

2023 a fost despre mine și despre tine. Despre maturitatea noastră. Strugurii nu au gust dacă nu sunt copți. Ori sunt acrii... Și oamenii la fel.

Să aveți un 2024 măcar cu o treaptă mai sus ca 2023!

Nicolae.Geantă



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu