vineri, 17 noiembrie 2023

Europa a murit la Auschwitz! - de Sebastian Villar Rodríguez

„Mă plimbam pe străzile Barcelonei și deodată am descoperit un adevăr teribil - Europa a murit la Auschwitz!!  Am ucis șase milioane de evrei și i-am înlocuit cu 20 de milioane de musulmani în ultimele patru decenii !

   La Auschwitz am ars un grup de oameni care reprezentau cultura, gândirea, creativitatea, talentul.  Am distrus poporul ales, pe cel cu adevărat ales, pentru că au dat naștere unor oameni mari și minunați care au adus mari contribuții lumii și astfel au schimbat lumea.

    Contribuția poporului evreu de astăzi este resimțită în toate domeniile vieții: știință, artă, comerț internațional și, mai ales, ca conștiință a lumii.  Uită-te la orice panou de donatori la orice simfonie, muzeu de artă, teatru, galerie de artă, centru de știință etc.  Veți vedea multe, multe nume de familie evreiești.  Aceștia sunt oamenii care au fost arși.  Din cei 6.000.000 care au murit, câți ar crește pentru a deveni muzicieni, medici, artiști, filantropi talentați?

    Sub pretextul toleranței și pentru că am vrut să ne dovedim singuri că ne-am vindecat de bolile rasismului și bigotismului, Europa ne-a deschis porțile pentru 20 de milioane de musulmani, care ne-au adus prostia și ignoranța, extremismul religios și intoleranța.  , criminalitatea și sărăcia, din cauza refuzului de a munci și de a-și întreține familiile cu mândrie.

    Ne-au aruncat în aer trenurile și au transformat frumoasele noastre orașe spaniole în lumea a treia, înecându-se în murdărie și crimă.  Închiși în apartamente, primesc bani gratuit de la guvern, plănuiesc uciderea și distrugerea gazdelor lor nevinovate.

    Și așa, în mizeria noastră, am schimbat cultura cu ura fanatică, pricepere creatoare cu pricepere distructivă, inteligență retardată și superstiție.  Am înlocuit căutarea păcii a evreilor europeni și talentul lor pentru un viitor mai bun pentru copiii lor, agățarea lor hotărâtă de viață pentru că viața este sacră, pentru cei care urmăresc moartea, cu oameni mistuiți de dorința de a muri pentru ei înșiși.  Alții, pentru copiii noștri și ai lor.  Ce greșeală teribilă a făcut Europa nefericită.

    Recent, Marea Britanie a dezbătut dacă să elimine Holocaustul din programa școlară, deoarece „ofensează” populația musulmană care susține că nu s-a întâmplat niciodată.  Nu a fost încă eliminat.  Totuși, acesta este un semn înspăimântător al fricii care stăpânește lumea și cât de ușor cedează fiecare țară.

    Astăzi, au trecut aproximativ 78 de ani de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial în Europa.  Acest e-mail a fost trimis ca un lanț memorial, în memoria celor șase milioane de evrei, douăzeci de milioane de ruși, zece milioane de creștini și nouă sute de preoți catolici care au fost „uciși, violați, arși, înfometați, bătuți, supuși unor experimente umilitoare.  Acum, mai mult ca niciodată, când Iranul, printre altele, susține că Holocaustul este un „mit”, este necesar să ne asigurăm că lumea „nu uită niciodată”.

     Câți ani vor trece până când atacul asupra World Trade Center „nu sa întâmplat niciodată”, pentru că îi rănește pe unii musulmani din Statele Unite?  Dacă moștenirea noastră iudeo-creștină îi jignește pe musulmani, ei ar trebui să-și facă bagajele și să se mute în Iran, Irak sau altă țară musulmană.
    
 Trebuie să trezim America, Anglia, Australia și Europa înainte de a fi prea târziu !!!”
 
 „Dacă nu ești interesat de treburile Guvernului tău, atunci ești condamnat să trăiești sub stăpânirea proștilor”.

Acest articol a fost elborat de scriitorul spaniol Sebastian Villar Rodríguez și publicat în anul 2004, într-un ziar spaniol. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu