luni, 29 august 2022

Happy Birthday Fivi! - Nickbags.ro

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că pe obrocul Cerului te-a scăpat într-o zi chiar în casa noastră. Așa am avut parte și noi sa trăim alături de îngeri! You are brigt me lovely daughter!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că datorită ție putem vedea trandafiri înflorind chiar în mijlocul zăpezilor. Da, iubirea ta pentru noi alungă orice eră glaciară! You are a perfume that keep us awake!

Îi mulțumesc Domnului pentru că ți-a sădit o inimă mare și un cap bun. Unii părinți n-au parte nici de inimi, nici de cap! Doar de peri albi de tineri! You are amazing me sweet!

Nu pot să te îmbrățișez azi de ziua ta când schimbi prefixul cu 30, dar o fac cu o rugăciune! Prayers are the warmest hugs!

Mă rog ca Dumnezeul căruia îi slujim să te țină mereu în brațele Sale! Acolo unde își pune El degetul nimeni nu poate smulge nimic! He is the strongest! El să fie zilnic înaintea ta! Și tu vei înainta pe un drum neted ca apa! El să fie înapoia ta! Și tu vei fi mai protejată decât Massada! El să fie la dreapta ta! Și te vei sprijini de un munte de fier! Lângă El nu vei cădea niciodată! El să fie la stânga ta! Și vei putea birui lumea! A woman plus God make the majority! 

Mă rog Domnului să te țină un giuvaer ce îmbogățește pe cei din jur, să te facă un sfeșnic ce sparge întunericul, o ploaie care vine totdeauna la timp! Hristos să te păstreze sănătoasă pe palmele sale! Să îți ningă fericire în suflet cât zăpezile din Antarctica! Să te ungă cu balsam de Cer și să ai fața luminoasă precum Moise pe Sion! Dumnezeu să te conducă de mână în fiecare centimetru parcurs! Și să aterizezi totdeauna pe aeroportul victoriei! With God the impossible is banality!

La mulți ani Fivi! Știu, e prea puțin ce ți-am urat! But love is not measured in words!

Cu toată dragostea, tati! (Real fathers are fathers of girls!)

Dady,
Nickbags,
Houston, Texas, US

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu