luni, 31 ianuarie 2022

Este interzis expunerea copiilor pentru a influența deciziile autorităților publice! - Nicolae.Geantă

sursa
sursa












Când vine vorba de folosirea imagini cu copii în mass-media (în Televiziune, dar și pe Internet) legile stabilesc o măsură de reguli care să-i protejeze! De restricții! Nu le poți expune chipul! Nu le poți expune emoțiile! Nu le poți folosi imaginea fără acordul scris al părinților, al copiilor. Decizia nr. 249 din 1 iulie 2004 la articolul  10 stipulează: „Este interzisă difuzarea emisiunilor în care copiii sunt folosiţi sau expuşi de către părinţi, rude, reprezentanţi legali sau avocaţi în scopul de a obţine avantaje personale sau de a influenţa deciziile autorităţilor publice”. Subliniem „în scopul a influenţa deciziile autorităţilor publice!!!”  Și totuși de când nebunia cu vairăsul chinezesc mass-media trece peste orice reguli, peste orice restricții. Transmite imagini șocante cu copii! Emoționale. Fără niciun avertisment! Copii în lacrimi, copii cu măști, copii în spitale, copii care sunt în cabinete la vaxcinat! 

De ce expun imagini cu impact emoțional fără să suporte vreo consecință? De ce nu trage nimeni la răspundere presa? De ce nu sunt amendați jurnaliștii teribiliști? De ce nu sunt banned (blocate, interzise) site-urile ce fac rating din imagini cu pruncii suferind? Simplu: fiindcă se folosește imaginea lor pentru a influența deciziile autorităților publice! Exact împotriva legii 249, ori a drepturilor la imagine ale copilului! 

Părinți, opriți publicarea imaginilor emoționale cu copiii voștri care fac injecție! Nu permiteți jurnaliștilor, autorităților chiar să-i folosească pentru a-și face reclamă oricare ar fi ea. Cântăriți bine cu toții: copiii dvs chiar dacă au ajuns la medici să-i imunizeze n-au venit din convingerea lor! Știu că vă iubiți pruncii! Interesați-vă foarte bine înainte de-ai expune la orice risc!

Dumnezeu să păzească toți copiii României! Mai ales că sunt din ce în ce mai puțini...

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu