duminică, 3 noiembrie 2019

Nicolae Geantă - Cât de rapid ascultă Dumnezeu rugăciunile?

3 comentarii:

  1. Cu tot respectul, stiu ce urmariti in spusele dvs in aceast mesaj.Urmariti sa aratati adevărul despre gloria lui Dumnezeu văzută in ascultarea, in ascultarea Sa fata de rugaciuniile noastre.Si aceasta este bine, dar...informatiile stiintifice pe care le spuneti sunt false.Anume, viteza lor este de aproximativ 60.000km/h si nu 100.000 mile/h, datele transmise catre ele sunt transmise prin unde radio si nu cu viteza luminii, distanta de la noi la sonda este de aproximativ 20 de ore si 31 minute ani lumina...ceva nu corespunde cu ce spuneti dvs.Dar ceea ce vreau sa va spun eu este ca data viitoare sa fiti atenti la informatiile pe care le folositi in predici pentru ca lumea este rea si nu iartă nimic.Slava Domnului ca El este Dumnezeu si răspunde instantaneu! Sper sa intelegeti corect mesajul meu, asta daca doriti, daca nu , nu-mi pasa.sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mulțumesc!
      eu așa am văzut scris undeva la Planetarium...
      statisticile uneori se contrazic. vedeți și mai jos - https://hypertextbook.com/facts/1997/PatricePean.shtml

      oricum, așa cum ați menționat nu km contează, ci viteza rugăciunii! (dacă o putem numni viteză!)
      Mult har de la Domnul Isus Hristos!

      Ștergere
  2. Nicule draga, (999)Noi stim ca "errare humanum est" iar ca sistemele stiintifice mondiale în care traim cu totii sunt relative, ca doar Dumnezeu Este Sfânt, desavârsit, atotputernic, absolut, fara sfârsit si fara de-nceput, iar tot ce este de mintea si mâinile omului facut, este într-o perpetua (r)evolutie, schimbare, transformare, transcendenta spre noi si noi dimensiuni infinite ale perceptiei, iar oamenii sunt atât de frumosi si paradoxal diferiti în cunoastinta, perceptie, gândire, simtire si traire, diferenta care da farmec si frumusete vesnica perceptiei vietii, chiar daca si cu atât mai mult diferenta dintre baza si vârful piramidei sistemului mondial fizic, material, firesc, logic, pragmatic, asiro-babilo-egiptean ne uneste uneori în partasie din acelasi gând exprimat în Cuvânt prin Duhul Sfânt.
    Solomon regele întelept spune ca toate lucrurile îsi au vremea lor, iar în alta parte spune: "- Vă jur, fiice ale Ierusalimului, pe căprioarele şi cerboaicele de pe câmp, nu stârniţi, nu treziţi dragostea până nu vine ea. –
    Prin rabdarea voastra va veti câstiga sufletele.

    RăspundețiȘtergere