joi, 4 octombrie 2018

De ce votez DA la Referendumul pentru Familie - de Nicolae.Geantă

Moto: “Nu vă temeți de ei! Aduceți-va aminte de Domnul cel mare și înfricoșat și luptați pentru frații voștri, pentru fiii voștri și fetele voastre, pentru nevestele voastre și pentru casele voastre! (Neemia 4:14)”


Încă din capul locului vă spus: nu vreau să ciuruiesc LGBT-iștii. Chiar dacă unul dintre ei m-a înfierat cu mânie proletară într-o zi, făcându-mă bigot, pudibond, homofob, medieval... Și alte nu știu câte epitete. Apoi mi-a reproșat că nu știu ce înseamnă dragostea pentru un bărbat. Nici nu vreau! E destul să fiu în stare să iubesc o femeie! O singură femeie! Nu m-a deranjat paleta lui de invective despre mine. Sunt obișnuit cu săpuneli și mai eretice. Dar m-a deranjat la superlativ când a încheiat spunând că el micționează pe Hristosul meu! (Ce pretenții să am de cineva care mănâncă păcatul pe pâine?)

Voi merge la Referendum să votez DA dar nu pentru că urăsc pe cineva, ci pentru că iubesc Adevărul. Adevărul nu trebuie schinjuit. Mai bine sufăr eu decât Adevărul!

Voi merge la Referendum să votez DA pentru că îi aparțin lui Hristos! Cine aparține lui Isus trăiește la fel ca Isus. La creație Dumnezeu a făcut un bărbat și o femeie! La nunta din Cana Fiul a restaurat familia dintr-un bărbat și o femeie! Căsătoria asta a hotărât-o El, nu o religie, nu un om, nu România, nu un partid...


Voi merge la Referendum să votez DA pentru că o căsătorie se încheie numai între un bărbat și o femeie. E simplă matematica asta. Noi știm că unul plus una fac una! O pereche. Dar unul plus unul nu știm cât fac. Nici una plus una. Pentru că unul plus unul nu au fost niciodată una! Iar una plus una nu au fost niciodată unu!

Voi merge la Referendum să votez DA pentru că numai un bărbat și o femeie procreează. Numai o femeie poate naște! Căci numai unul plus una fac trei. Sau patru. Sau cinci sau șase. Iar pentru cei se sfidează matematica lui Dumnezeu atenție: unul cu unul, și una cu una ,nu fac nici unul, nici doi, nici trei... Ci zero!

Voi merge la Referendum si voi apăsa ștampila pe DA pentru că eu vreau să-mi protejez copiii. Nu vreau să stau cu inima cât puricele când copiii mei - ori ai dumneavoastră, vor merge pe străzi, în școli, în autobuze, în mall-uri, și pot fi agresați pentru că vor să fie normali! 

Voi merge la Referendum pentru că vreau să îmi respect părinții. Eu sunt aici pentru că ei nu au hotărât altceva! De aceeea, oricine s-a născut dintr-o mamă și un tată ar trebui să voteze DA! Apropo, toți homosexualii de sub soare au un tată și o mamă. Mergând la vot și spunând DA voi apăra inclusiv părinții lor!

Voi merge la vot căci nu vreau să fie mutilată iubirea! Si vorba lui Cioran: când e vorba de iubire numai Dumnezeu ne poate scoate din banalitate! 

Voi merge la Referendum pentru că ăsta e răspunsul lui Dumnezeu. El nu va bate inversiștii cu nuiaua, cu urzica sau cu sfoara udă... Și nici nu-i pedpsește cu foc de Sodoma. Măsura Lui împotriva lor e... votul! 

Voi merge și voi vota DA chiar dacă aș rămâne singur! Căci știu: eu și Dumnezeu voi face întotdeauna majoritatea! 

Nu sta acasă! Nu fii pasiv! Ridică-te să-ți protejezi copiii, nevasta, bărbatul, familia, viitorul. Einstein spunea că lumea nu se va sfârși din cauza celor care fac rău, ci din cauza celor care se uită la ei și nu fac nimic! 


PS: Am mai spus-o și o mai spun: nu cer să fie mitraliați homosexuali în piețe publice! Ori pe stadioane! Dar dacă au apucături precum cele pe calapodul lor să și le desfășoare cuminți acasă. Apoi să aștepte... furtuna! Căci și-au ales simbol Curcubeul. Dar uitându-ne atent vedem cu toții că nu e Curcubeul lui Noe. E Curcubeul de dinaintea furtunii!

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu