vineri, 14 octombrie 2016

Mircea Roşca - Am decis să nu mai candidez la alegerile parlamentare... Am hotărât să îi slujesc lui Dumnezeu prin toată credinţa, trăirea si faptele mele!

L-am văzut prima dată la sfârşitul lui august anul trecut. După ce a predicat fratele Vladimir Pustan a venit în faţă plin de bucurie şi s-a predat Domnlui. Ne-am rugat pentru el. "Doamne, ai grijă de astăzi de fratele Mircea Roşca!" Peste două săptămâni, pe 12 septembrie 2016 a venit la Beiuş. Cu hainele de botez. Am stat în apă. L-am aşteptat. Era doar parlamentar în Prahova mea.Terminsem de botezat vreo 60 de persoane. Am ieşit din apă cu Adi Ţapoş. Cireşarii Tv s-a oprit. Biserica s-a ridicat să plece. Ştiam că Mircea nu s-a botezat. Ce face? Nu se mai botează? Şi, deodată s-a ridicat! Dar nu singur, ci cu soţia! Peste un week-end aveau 17 ani de căsătorie. A intrat în apă cu Vladimir şi Benoni Ardelean! Şi noi alţi doi pastori aistând de pe... mal! Luna următoare la botez i-am văzut cum intră în apă rudele. Apoi mama. Trei luni mai târziu s-a botezat şi tatăl său. Apoi rudele sale, prieteni...  A început să predice. În familie, în biserică, în partid. În Parlamerntul României! Este cel mai dinamic deputat. Am mers împreună la evenimente creştine... Ştiam ce a decis: va sluji Domnului cu toate motoarele! Ieri seară a făcut-o public. Citez:
"M-a ajutat (Dumnezeu, n.r.) sa simt si sa vad cat de pierdut si nefericit eram inainte, atunci cand eu credeam ca sunt pe cele mai mari culmi ale succesului si realizarilor pe toate planurile. Nu era nici un succes si nici o realizare, erau doar amagiri false ce ma faceau sa imi pierd atentia fata de lucrurile esentiale ce tineau de viata si familia mea! Dumnezeu a facut sa ma nasc din nou, sa descopar o noua viata, o viata plina de dragoste pentru toti, de iertare fata de cei ce mi-au gresit si pace fata de mine! Mi-am redescoperit familia mea minunata care imi aduce atata implinire ce nu se poate compara cu nimic din realizarile anterioare! Am inceput sa ma rog pentru cei ce mi-au facut rau si Dumnezeu a mers pana acolo, incat l-a facut pe cel ce a generat toate necazurile mele sa recunoasca in instanta ca sunt nevinovat. Nu am fost surprins, pentru ca Dumnezeu imi promisese ca imi va face dreptate si nu mai eram pasionat de deznodamantul procesului. Nu mai pot sa acuz pe nimeni de necazurile mele, pentru ca stiu ca numai bunul Dumnezeu a vrut sa ma treaca prin examenul asta, pentru a deveni omul ce sper ca am devenit acum. Nu am fost in viata mea atat de fericit si am inceput sa il implic pe Dumnezeu in tot ceea ce fac. Am vrut sa vad daca voia Sa este sa imi depun candidatura pentru un nou mandat in Parlament. Nu am primit acea pace pe care o simte un crestin adevarat care face voia lui Dumnezeu. Tocmai de aceea, va informez, prietenii mei dragi, AM DECIS SA NU MAI CANDIDEZ la alegerile parlamentare din decembrie si am hotarat sa aleg noua mea viata in care il voi sluji pe Dumnezeu prin toata credinta, trairea si faptele mele!" (vezi tot mesajul la https://www.facebook.com/roscamircea/posts/1147871801962248)
Felicitări pentru decizia înţeleaptă frate drag! Dumnezeu îi ţine minte pe cei care îl onorează! "Armata" în care ai intrat deja e cea mai numeroasă din lume! Şi are şi cel mai minunat Comandant!

Un comentariu:

  1. O decizie buna ! Isus Hristos este Împaratul împaratilor si DOMN al domnilor,si azi,a început numaratoarea in versa prin care DUMNEZEU a început judecata schimbarii majore a schimbarii tuturor lucrurilor iar cernerea va fi dura si doar cei întelepti vor birui si vor trece testul MARILOR TRANSFORMARI a preluarii puterii de catre CEL CE S-A SACRIFICAT în urma cu doua milenii,ISUS HRISTOS,SINGURUL ÎMPARAT care va fi slavit,cinstit si onorat de catre întreaga omenire,iar cei ce ramân tari în credinta în EL vor împarati cu EL în ÎMPARATIA DRAGOSTEI LUI,data de catre DUMNEZEU ca recompensa pentru SACRIFICIUL de la GOLGOTA în TRUPUL SAU din care azi "vulturii manânca si beau sângele SAU"!

    RăspundețiȘtergere