joi, 6 decembrie 2012

6 decembrie, cu colinde şi tort - Nicolae Geantă

 Azi, în amfiteatru, cu tort şi colinde...

Pentru 12 C:
Mulţumesc! Şi eu vă iubesc!
Sunteţi nu numai copiii mei preferaţi dintre toate generaţiile de elevi, ci şi biserica mea din liceu!
Să nu uitaţi niciodată că sunteţi sarea şi lumina generaţiei cu facebook şi emoticoane!
Sunteţi trandafirii lui Dumnezeu! 
Să rămâneţi netăiaţi în tulpină!
Să aveţi o viaţă ca o lance,
aruncată până în cer!
Hristos să vă fie pecete!
Şi călăuză, zi de zi!




7 comentarii:

  1. vrem sa va multumim pentru toate momentele petrecute impreuna,vrem sa stiti k noi(cele 2eleve stiti dvs care)va iubim enorm si va multumim din tot sufletul ca sunteti alaturi de noi, in cele mai grele momente cand ar fi trebuit ca alte persoane sa ne fie alaturi....speram sa nu va dezamagim niciodata si ne cerem iertare daca pana acum am mai gresit ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va iubesc cu LITERARE MARI ! Datorita voua traiesc in pielea lui Dumnezeu! Totusi eu nu pot sa va port de grija nicio secunda. Hristos sa va fie desfatarea, si El va va da tot ce va doreste inima.

      Ștergere
  2. Sa stiti ca nu sunt singurele care va multumesc .Si eu va multumesc pentru tot,pentru toate vorbele bune pe care le-ati spus si pentru toate momentele in care ati incercat sa ne aratati ca nu e bine sa fi rau cu nimeni si sa nu purtam ura intre noi.Eu am inteles acest lucru insa nu toti si e pacat ca sunt multe persoane care nu vor sa va inteleaga deloc.Sunteti un om minunat,sunt prea putini ca dumneavoastra.Va multumesc pentru tot..o sa.mi aduc aminte cu drag de anii in care mi.ati fost diriginte si am avut ocazia sa imi vorbiti atat mie cat si altora despre lucruri esentiale in viata! ( Ruxandra)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o fata minunata Ruxi! Si tu faci parte dintre cei putini. Sa nu uiti ca Isus a fost si e UNIC! Tocmai de aceea a reusit sa schimbe lumea! Sa fi unul dintre cei decorati de El! Cu Dumnezeul meu eu sar peste zid!

      Ștergere
  3. "Un nume bun este mai de dorit decât o bogăţie mare, şi a fi iubit preţuieşte mai mult decât argintul şi aurul." – din Biblie (Proverbele 22:1)

    "Ce frumoase sunt pe munţi picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte pacea, picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte mântuirea..." - din Biblie (Isaia 52:7)

    "Cum înveseleşte untdelemnul şi tămâia inima, aşa de dulci sunt sfaturile pline de dragoste ale unui prieten." – din Biblie (Proverbele 27:9)

    DOMNUL sa va foloseasca in continuare frate Nicu pentru toate sufletele deja dragi si in viitor dragi Duneavoastra! C.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumneavoastra ati fost si veti ramane un parinte pentru noi.Sunteti una dintre putinele persoane pe care le putem avea ca model si veti avea intotdeauna un loc in sufletele noastre.Imi permit sa vorbesc in numele tuturor colegilor care v-au cunoscut pentru ca este imposibil sa nu aiba acelasi sentiment ca si mine.
    De asemenea,vreau sa imi cer iertare in numele colectivului pentru ca v-am dezamagit in ultima perioada,cu sau fara voia noastra.
    Pot spune ca Dumnezeu ne-a binecuvantat sa va avem ca diriginte si cu mandrie pot spune ca fara sfaturile dumneavoastra noi nu am fi reusit sa fim ceea ce suntem astazi.
    Cu tristete in suflet ma gandesc ca mai sunt cateva zile pana se va incheia anul scolar si nu va mai avea cine sa ne unga sufletele asa cum o faceati dumneavoastra.

    VA MULTUMESC SI VA IUBESC !

    RăspundețiȘtergere
  5. Și eu te iubesc Sabrina. Să lupți. Vei reuși...

    RăspundețiȘtergere