youtube

miercuri, 24 iulie 2019

Nicolae Geantă - Iochebed și Amram. SOS copiii noștrii

5 comentarii:

  1. Minunate lectii de "pareting", iar astfel cursuri cred eu, ar trebui sa se predea la toate scolile din România, înca din clasele primare, pentru a creste si dezvolta o generatie naturala, normala, originala, autentica, bazata pe valorile absolute ale unei societati sanatoase, ba chiar cred ca ar fi bine sa se realizeze un manual de pareting, tinând cont ca o familie sanatoasa bazata pe principii si valori morale logice, este esenta, sursa si motorul unei societati sanatoase si prospere. Sper ca atunci când vei deveni ministrul învatamântului din România, sa-ti devina acest deziderat scopul principal al misiunii tale în aceasta functie.
    O zi superba binecuvântata cu pace în Suflet, draga Nicu.
    P.S. Sa stii ca din Franta se va începe revolutia dreptatii si judecatii lui Dumnezeu, iar incendiul catedralei din Paris, a fost semnalui începutului sfârsitului crestinismului fals, imitator, înselator, batjocoritor si distrugator de suflete inocente...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia aștept sa ardă Franța! Pentru Hristos, vreau să zic. E țara care a dat start secularizării! Primul stat din lume care a scos Biserica pe tușa societății. Dumnezeu sa nu țină cont de păcatul acesta!
      Încă e har...
      Nu vreau să fiu ministru al Învățământului. Oricum corupția din școlile la un nivel la care, voi din afara sistemului, nici nu gândiți. Școala românească e în derivă frate Iosif! Dumnezeu e singura șansă a ei. Numai că... școala încă gândește franțuzește.
      Cred că trăim ultimele clipe ale Bisericii! Nu, nu va fi pusă la pământ de secularizare, nu va fi îngenuncheată. Dar... vine Isus să o ia acasă! E Mireasa Lui!
      Fii binecuvântat peste tot unde mergi!

      Ștergere
  2. Nu cred ca Biserica Adevarata, (Mireasa Mielului) va fi luata acasa în înteles firesc, trupesc, ci, exclusiv sufletesc, duhovniceste inteles, iar Ea, Mireasa (Biserica Vie) este de doua milenii rapita "acasa" în Împaratia cerurilor, împaratind în cer cu Împaratul împaratilor si Regele regilor, însa nu este perceptibila (vizibila) de catre ochii carnali, neunsi de Duhul Adevarului, iar noi toti credinciosii sinceri si iubitori de Cuvânt, de pe întreg pamânt o vom percepe doar prin Duhul Sfânt, când ni se va arata EL în mod personal si special, dupa voia Lui, când ne va descoperi (revela) El asemeni lui Ioan în Patmos, ori lui Pavel pe drumul Damascului, misiunea încredintata de El fiecaruia pe acest pamânt, nu misiunile alese de noi sau de staful crestinismului mondial fals, condus de "omul faradelegii" si de "femeia curva" urmata de fiicele ei care a curvit si curveste cu împaratii pamântului. În alta ordine de idei, acum, toti purtam stigmatul semnului fiarei, si doar prin harul si bunatatea lui Dumnezeu mai stam în picioare, însa când vom marturisi cu adevarat pe Iisus Hristos în trupul nostru, vom fi anatemizati, dati afara din sinagogile "lor", batjocoriti, bârfiti, urâti de toata lumea, chiar si de cei din casa ta, copii, sot/sotie, deoarece ei nu pot suferi Adevarul "gol golut" ci învesmântat în idolatriile firesti ale iubirii de bani si de sine, lepadându-se de Cel rastignit si de toti urmasii Lui.
    "Eu am venit sa arunc foc pe pamânt. Si ce vreau decât sa fie aprins chiar acum. Am un botez cu care trebuie sa fiu botezat, si cât de mult vreau sa se îndeplineasca ! Credeti ca am venit sa aduc pace pe pamânt ? Eu va spun: Nu, ci mai degraba dezbinare. Caci, de acum înainte, din cinci care vor fi într-o casa, ***trei vor fi dezbinati împotriva a doi si doi, împotriva a trei.*** Tatal va fi dezbinat împotriva fiului si fiul, împotriva tatalui; mama împotriva fiicei si fiica, împotriva mamei; soacra, împotriva nurorii si nora, împotriva soacrei." - Luca 12 -
    "Veti fi urâti de toti din pricina Numelui Meu. Dar nici un par din cap nu vi se va pierde. Prin rabdarea voastra, va veti câstiga sufletele voastre. - Luca 21: 17 -19 -

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai dragul meu linistit, caci si tu vei fi rapit. Daca înca nu ai fost, înaltat prin Duhul Sfânt, de-ai zburat doar cu "low cost", jertfa Tatalui e har, darum cel nepretuit... ;)

    RăspundețiȘtergere