youtube

sâmbătă, 13 iulie 2019

Bravoooo Simona Halep!


Prima mulțumire a sportivei se îndreaptă spre Cer!

Bravooo Simona Halep!

Pentru că ești o luptătoare profesionistă. Știi să te ridici oridecâteori ori cazi!
Pentru că astupi gura răutăcioșilor. Nu cu replici tăioase, nu cu pumnii și nici aruncând cu racheta în ei! Ci cu faptele tale!

Pentru că deși ai atâția critici și împotrivitori poți face slalom printre ei și avansezi!
Pentru că deși ai o presiune uriașă pe umeri reușești să o ascunzi. Și zâmbești!

Pentru că faci cinste României. Într-un timp când cei mai mulți îi fac deservicii!
Pentru modul în care dai tot ce poți!
Pentru că ești cea mai bună!

Nicolae.Geantă

8 comentarii:

  1. Orice om care-si cunoaste originea, identitatea si darurile primite prin har de la Tatal Creator, prin vointa, credinta, speranta, munca, perseverenta, devotament, rabdare, daruire si iubire pasionala, va obtine la vremea potrivita bucuria si satisfactia performanteor, recompenselor si rasplatirilor în functie de profunzimea implicarii în atingerea desavârsirii, iar aceasta este valabila cu orice "talant" primit în dar...

    RăspundețiȘtergere
  2. Un creștin autentic, poate fi, in același timp și un sportiv de performantă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Liviu
      Un crestin autentic, TREBUiE sa devina CAMPION MONDIAL, în toate aspectele si dimensiunile perceptiei existentei pe acest pamânt, un veritabil luptator, performer si LIDER absolut, în misiunea încredintata lui de catre Dumnezeu...

      Ștergere
  3. Creștinii autentici pot aduce slavă lui Dumnezeu oriunde.
    Crestinii doar cu numele nu reușesc să aducă cinste Domnului nici în biserici.
    Crestinii trebuie să fim cei mai buni în orice domeniu. Poate nu reușim mereu dar trebuie să ne străduim,

    RăspundețiȘtergere
  4. Cuvinte frumoase, dar pentru a ajunge campion mondial (intr-un sport, de exemplu), aproape inevitabil Dumnezeu trece pe locul doi, pentru ca cel mai mult timp il dedici pregatirii sportive pentru o coroana care se poate vesteji. Iti urmezi visul, dar depinde si ce vis ai! Nu toti oamenii au visuri nobile!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un patron creștin dedică timp slujbei sale. La fel și un medic creștin, un profesor creștin, un savant, un student, un tractorist, ceferist ori culegător de căpșuni. Toți cei care lucrăm dedicăm în medie 8 ore pe zi jobului. Cam așa fac și sportivii creștini. Sunt ore întregi pe terenurile de sport.
    Ar putea cineva să spună că sportivii o fac pentru faimă. Păi titlurile, facultățile, doctoratele sau firmele, mașinile, casele pentru ce sunt?
    Atât sportivii cât și cei ce fac alte „meserii” care necesită marea parte a timpului pot face performanță atâta vreme cât nu neglijează relația cu Dumnezeu. Eu sunt dezamăgit nu de cei ce fac performanță și neglijează timpul cu Dumnezeu ci de cei ce NU fac performanță și fură și timpul lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere