Fundaţia CIREŞARII

joi, 1 noiembrie 2018

În seara de Halloween – Vladimir Pustan

A trecut și halloween-ul și-am supraviețuit. Aseară, câțiva copii au venit în fața porții să le dau bomboane. Nu aveau nevoie de costume speciale pentru eveniment. Erau cu hainele de toate zilele. Jerpeliți și galbeni. Anemici și triști. Ei au halloween în fiecare zi.

Trick or Treat? Adică, vă speriem sau ne dați bomboane? Vă dăm bomboane. Nu ne mai speriați.

Sunt suficienți polițiștii să ne sperie. Politicienii, prețurile, patronii, proștii și paparudele de la televizor. Noi ar trebui să avem o sărbătoare o dată pe an în care să nu ne speriem.

De aceea fiți tari. Și nu vă mai speriați. Ultimul cuvânt îl are Dumnezeu. De sute de ori scrie în Sfânta Scriptură să nu ne temem.

Și să nu sărbătorim halloween-ul. Fondatorul bisericii Satanice, Anton Szandor La Vey, spunea că sărbătoarea de halloween e una dintre cele mai mari sărbători ale adepților lui Satan.

Și să dați bomboane la copii în fiecare zi. Și ei să nu ne mai sperie arătându-ne carnetul cu note.

Vladimir_Pustan

Un comentariu:

  1. Ma întreb retoric, oare cine-i "Satan", si pe cine mai poate azi "speria" aceasta imagine a falsitatii perceptiei mintilor obscure, întunecate de un "sistem" al minciunii mondializate, al falsitatii înselaciunilor si imitatiilor controlate înca de la întemeierea lumii si de la aparitia primului om rational-sentimental, de fortele irezistibile ale Legii vechi (atractia materiei moarte) de care vrând nevrând nici un om nascut vreodata din femeie pe Terra nu a scapat, cu exceptia Fiului omului Isus Hristos, învingatorul acestei Legi universale, biruitorul timpului/spatiului si puterilor câmpurilor atractiilor gravitationale ???...
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Legea_atrac%C8%9Biei_universale

    RăspundețiȘtergere