Fundaţia CIREŞARII

duminică, 1 iulie 2018

Genesis University – 100% online, învățământ superior aprobat.

clădirea în care se află sediul Genesis University
Viziunea înființării unei universități creștine a avut loc în anul 2012, când Ionel Coltea era student la Liberty University. Invitat de profesor Dr. Samuel Smith să vorbească studenților la Liberty University, iar la sesiunea de Q&A, Dr. Smith l-a întrebat dacă viziunea lui este să înființeze o şcoală creştină în Romania. După absolvire, Dr. Coltea a pus bazele campusului Seminary Advantage împreună cu pastorii bisericii Lighthouse Community Church din Dania Beach, Florida. 

Desemenea, Dr. Coltea a înființat Genesis University, care în anul 2016 a primit autorizarea legală de funcţionare ca învățământ superior de la Florida Department of Education. În prezent, Genesis University oferă programe de pregătire pentru nivelele de studii în învățământul superior de Bachelor’s, Master’s, and Doctoral (undergraduate and graduate degrees). Toate programele de învățământ superior sunt 100% online, oferind cursuri intensive săptămânale care încep în fiecare Luni şi se termină Duminica.  

Genesis University este printre primele universități creştine aprobate din SUA care oferă 100% online programe de învățământ superior gratuite (Tuition-Free) de pregătire teologică şi educațională, implicând doar taxe nominale de înscriere, examene, şi absolvire.  De la înființare, toate cursurile universității sunt în limba Engleză, predate de profesori cu doctorat, iar Genesis University se bucură de studenți din Statele Unite ale Americii şi din alte țări. 

Genesis University oferă formare academică de slujitori spirituali şi profesionali de pretutindeni, în forma de educație 100% online, la un preț nominal, într-o universitate de învățământ superior aprobată de ministerul educației din Statul Florida.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu