Fundaţia CIREŞARII

sâmbătă, 28 aprilie 2018

Tu vino! De restul se ocupă Isus - de Daniel Ciucur

Domnul Ellison, directorul executiv al companiei Oracle, este remunerat cu 78.4 milioane de dolari pe an, adică - dacă stăm să calculăm - 10 dolari pe secundă. În timpul acesta, unii dintre noi reușim să plecăm acasă cu doar 10 dolari pentru o întreagă zi de muncă. Într-o lume disproporționată ca aceasta, există totuși, oportunitatea unei angajări care depășește cu mult valoarea salariului pe care îl câștigăm, oricare ar fi suma.


Acum mai bine de 2000 de ani, Hristos trecea grăbit pe malul marii Galilea, în Israel. A privit către ce puteai zări la malul unei mari și a strigat fără ezitare: “Veniți după mine!”.

Ei erau niște pescari fără școală. O viață întreagă se ocupaseră de lucruri mici: un peste fript, o mreajă de cârpit și asta le era ziua. Toate zilele erau la fel, nimic deosebit, nimic notabil.

Fără un CV la îndemână , fără preselecții interminabile, fără interviuri preliminare cu HR-ul sau diverși directori, au fost puși în față unei alegeri: să îl urmeze sau nu pe Isus. 

Ar fi putut să spună că nu-i de ei o asa chemare, un asa stăpân, o asa responsabilitate și totuși, au acceptat deîndată!

Recrutarea pentru postul de ucenic nu ține cont de ce poți tu sau de ce ai realizat, de câți bani câștigi într-o zi sau de poziția ta socială. Nu depinde nici măcar de abilitățile tale. Depinde doar de poziția în care te vei așeza în tot acest nou drum.

" Vino după Mine!" spune Isus. În spatele Lui vei fi în siguranță, vei fi biruitor, vei reuși mult mai mult decât crezi dând după puterile tale. Poate te descurajezi când te gândești cât de puțin poți tu, dar te asigur că va fi destul. De restul... se ocupă Isus!

Daniel Ciucur

Biserica Punct București 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu