youtube

sâmbătă, 22 iulie 2017

Pastorul ne-a furat lingurița!

Un pastor a participat ca invitat la Cină, la o familie din congregația sa. După ce a plecat acasă, soția gazdei a spus soțului: "Cred că pastorul ne-a furat lingurița". Lucrul acesta a deranjat-o vreme îndelungată.
După aproximativ un an cuplul a fost invitat avasă la pastor la Cină. Neputând să mai reziste, femeia l-a întrebat ore păstor: "Ne-ați furat lingurița anul trecut? Că nu o găsim nicăieri, deși am răscolit casa?"
Pastorul a răspuns sec: "Nu am furat-o, am pus-o în interiorul Bibliei tale!"
Morala: Dacă ai pierdut ceva, caută în Biblie!

*
Am auzit ce făcuse un pastor cu niște săraci, așa ca atunci cãnd am vizitat o familie de săraci, le-am lăsat pe ascuns niște bani în Biblie. "Rugați-vă. Citiți Biblia. În maxim o zi Dumnezeu vă va răspunde. Au trecut vreo 10 zile. M-am întãlnit cu ei. "A răspusns Dumnezeu?", "Nu. Tot ne zbatem în problema sărăciei". "Ați citit Biblia?". "Zilnic". "Mincinoșilor, nici nu ați deschis-o! Mergeți acasă și deschideți-o că v-am lăsat niște bani săptămâna trecută"...
(Nicolae.Geantă)

*
Am plecat până duminică la bunica. Ți-am ascuns în camera ta 100 de lei pentru mâncare. Fă ordine și ai să-i găsești!
Mama

2 comentarii:

  1. Frumoase pilde. Toata taina lui Dumnezeu si a ¨mparatiei Lui , este ascunsa în Biblie. Acolo sunt cheile Împaratiei Lui. Cei ce le cauta cu toata inima si cu tot cugetul lor ,le vor gasi si vor putea deschide cerul înaltându-se în Duh si Adevar în dimensiunea dragostei Lui , dincolo de relativismul subiectiv al perceptiei celor cinci simturi primare,nemetamorfozate de ungerea divina.
    Fiti binecuvântati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Indiferent ca esti rasplatit sau nu, merita sa citesti Biblia!
    Macar din punct de vedere istoric si tot merita.
    Biblia are suflet! Iar sufletul doar cu suflet se citeste!

    RăspundețiȘtergere