Fundaţia CIREŞARII

vineri, 16 iunie 2017

Vlad Schlezack - Într-o coadă

Ieri am vizitat cu părinții Muzeul aviației regale britanice RAF (Royal Air Force) din Londra. Nu vreau să vorbesc despre impresionanta putere aviatică, nici despre bombele și avioanele din războaiele mondiale desi cine e interesat de istorie și Discovery Channel, ar găsi această vizită ceva fantastic. Copiii de clasele primare erau entuziasmați și zburdau printre avioanele de luptă, bombele aliaților și utlitarele de război. O imagine dezolantă, care mi-a pus un nod în gât și umplut inima de tristețe. Inginerii și intelectualii seculari, fără Dumnezeu, au conceput astfel de mașinării ale morții. La fel cum și camerele de gazare din lagărele de exterminare naziste au fost concepute de intelectualii și filosofii care stau la birou și au idei. Marx, Ibsen, Rousseau și mulți alți intelectuali laici au concertat cele mai mari dezastre din istoria omului. Acum avem misticii și intelectualii umaniști laici care continuă să-l scoată pe Dumnezeu din ecuație și ne vorbesc despre etică și corectitudine politică luându-ne copiii din case cu teoriile anticreștine și morala babilonică ce o învață la școală.


Pe vremea bombardierelor cât mai performant însemna cât mai mulți morți. Acum, păcatul e învelit în sclipici și te omoară în alte forme. Mă uitam cu tristețe la tehnologia morții folosită atunci, puterea morții din mâinile oamenilor. Mama stătea înlăcrimată lângă un Messerschmitt, un avion de luptă german de un singur loc. Am aflat că după ce bunicul meu și-a dat Bac-ul a fost dus pe front. A venit din război înapoi în Romania într-o coadă de Messerschmitt. Am văzut-o prima data ieri, o bucată de tablă rece în care abia poate încape un câine, fără scaun, pătură sau facebook.Avea doar Biblia la el. Dumnezeu i-a dat viață și după 40 de ani mi-a dat și mie viață. Similar, bunicul soției mele, a avut Biblia la piept când era pe front. A fost împușcat, dar Biblia de la piept chiar a fost scutul său. Glontele s-a oprit în Biblie și astfel i-a salvat viața. Așa a devenit creștin. Apoi Domnul i-a dat viață lui Ana și Îi mulțumesc !


Acestea sunt povești reale din viață. Indiferent prin ce treci, nu mai sta în coadă de pește, nu mai sta în cumpănă și stai pe temelii veșnice și indestructibile. Solomon spunea „Cum trece vârtejul, așa piere cel rău, dar cel neprihănit are temelii veșnice.” Proverbe 10:25. Alege-L pe Cristos. Lasă-te în mâna Lui. Nu fii furat de religie, de filosofii false, datini, idei preconcepute, probleme, ci alege adevărul și viața!

sursa: https://www.facebook.com/vladschlezak/photos/a.641737205935691.1073741826.641728192603259/1200114053431334/?type=3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu