youtube

vineri, 18 iulie 2014

Adrian Mutu s-a pocăit? Dumnezeu să-l binecuvânteze!

Auzisem de ceva vreme că Adi Mutu, cel mai bun fotbalist român de la Hagi încoace, s-a pocăit. Și m-am bucurat enorm. Zilele acestea presa din România a făcut mare vâlvă din această știre. Greșeala gazetarilor este că au utilizat informații eronate despre noua apartenență religioasă a lui Adi. În prezent nu este membru al creștinilor după Evanghelie, Adi Mutu și Consuelo, soția sa, făcând parte dintr-o dominațiune prezentă pe teritoriul statului dominican. Mai multe informații în această direcție vor apare în zilele următoare sub semnătura președintelui Creștinilor după Evanghelie din Romănia, domnul Virgil Achihai.

Dacă Adi Mutu va dori să facă parte din Biserica Creştină după Evanghelie din România rămâne la decizia sa. Cred că va fi primit cu braţele deschise, ca orice păcătos întors la Dumnezeu. Probabil la acelaşi lucru se poate aştepta şi la baptişti ori penticostali. Important este să fie mântuit!

Îți urăm bun venit între fiii risipitori, Adi Mutu! Între oile cândva rătăcite, dar recuperate de Hristos! Nu suntem nici unul dintre noi mai buni ca tine, nu avem un trecut mai imaculat. De fapt, turma lui Hristos de azi (chiar dacă este cuminte), e alcătuită numai din oi cândva rătăcite! Mulțumim Domnului că a venit după noi!

Dumnezeu să te călăuzească Adi Mutu! Iar tu să îi aduci slava care se cuvine!



2 comentarii:

  1. "1 Petru 4:4
    1 Aşadar, fiindcă Hristos a pătimit cu trupul, înarmaţi-vă şi voi cu gândul acesta: că cine a suferit cu trupul a isprăvit cu păcatul,
    2 Ca să nu mai trăiască timpul ce mai are de trăit în trup după poftele oamenilor, ci după voia lui Dumnezeu.
    3 Destul este că, în vremurile trecute, aţi făcut cu desăvârşire voia neamurilor, umblând în desfrânări, în pofte, în beţii, în ospeţe fără măsură, în petreceri cu vin mult şi în neiertate slujiri idoleşti.
    4 De aceea ei se miră că voi nu mai alergaţi cu ei în aceeaşi revărsare a desfrâului şi vă hulesc."

    Oare se cade ca tu sa mustrii pe altii care se intorc la o revarsare de desfrau, la pocainta? Nu mai bine se cade sa te pocaiesti tu (cum spune si preotul la Biserica) chiar in sanul Bisericii Ordodoxe, adica sa ii iubesti pe frati, sa ii cinstesti, pe preoti, sa te supui prea slavitului Tata, Dumnezeu din care tu iti tragi obarsia, sa vorbesti pe toti de bine, sa faci bine la toata lumea, sa te lasi de orice pofte,vicii, betii si preacurivii., si sa traiesti pentru Dumnezeu si dupa exemplu pe care il vezi in Isus Hristos si in sfintii sai!? ore nu tu , fratele meu ortodox, ar trebui sa fii luimina din Lumina pentru toti ceilati credinciosi si necredincios? Oare nu ii drept sa fii o lumina pentru fratii tai din alte culte/secte crestine..si apoi pentru cei necredincios? Nu de la tine se asteapta toti ceilati sa-ti urmeze exemlu? Dar daca nu vei face asa cum vei putea tu beneficia de rasplatirea cea mare a Lui Dumnezeu, care va avea sa vina?
    Tu spui, e suficent sa fiu in Biserica Ortodoxa ca sa beneficiez de mantuire ! -(mantuirea ii colectiva)
    Fratele meu Ortodox, pentru mine nu-i suficient ca tu sa fii in bisrica Ortodoxa, rogu-te vreau sa-l vad, mai intai pe Hristos in tine si apoi probabil ca "gardurile" denominationale dintre noi vor cadea. Te rog, nu-ti schimba religia, dar schimba-ti atitudinea, si caracterul, schima-ti viata, arata-mi cum se traieste pentru un Dumnezeu Sfant si-ti voi urma exemplul, bun!
    Fie ca Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti Romani Ortodocsi, cu puterea de a lasa pacatele, desfraul si vorbirile de rau si sa traiasca pentru Dumnezeu in curatie de inima si ffinteinie, pentru ca Dumenzeu s-i poata indumnezei prin sfintenia Lui si pe ei, caci El este de 3 ori Sfant si Drept, spune Scriptura, dar si plin de indurare pentru noi si ne dar Har se ne intoarcem ca fiul cel risipitor la El. Frati mei Ortoocsi, ridicati-va! Scapati din cursele celui Viclean si va vom urma....
    De curand am participat la serviciile Oastea Domnului si pot sa spun ca m-am simt foarte bine la ceea ce voi numit "secta Ortodoxiei" Oamenii acestia sunt Binecuvantati, iubiti de Dumnezeu si cu totul speciali!.
    Hai-de fratele meu Ortodox, ridica-te in Biserica Ortodoxa, pocaieste-te , sfinteste-ti viata, ca vreau sa te urmez!!! Tu ai dreptul de intai nascut, inaintea lui Dumnezeu ca si Esau (Geneza 25:25) si cine-i de vina daca-ti vinzi dreptul de intai nascut imreuna minunatele binecuvantari ale lui Dumnezeu . Fii intaiul in nascut vrednicie, in pocainta, intr-o purtare evlavioasa, in ascultare, in sfinteinie si evlavie adevarata si Dumnezeu te va binecuvanta nespus de mult! Dumnezeu sa te ajute la aceasta !
    va rog sa imi scuzati gresleile, am scris in graba...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Greșelile gramaticale îți pot fi scuzate, trecute cu vederea. Dar ce faci cu cele teologice? Citește Biblia atent. O să-L găsești pe Dumnezeu așa cum este... Dumnezeu vorbește acolo de pocăință, de sfințirea omului dar în nici un caz de îndumnezeirea lui. Nu, omul nu va fi niciodată Dumnezeu! Și nici Dumnezeu nu va fi părtinitor unui cult anume...

      Ștergere