youtube

miercuri, 22 ianuarie 2014

Nicolae Geantă - Învingând inerția



18 ianuarie 2014
Biserica Penticostală Efraim Târgoviște
Întâlnire interconfesională de tineret
* * *
Învingând inerția
1. Inerția se hrănește cu trecutul
2. Inerția se amestecă cu secularismul
3. Inerția slujește cum vrem noi nu cum e planul lui Dumnezeu
Avertisment: nu lăsa pe Satana să-ți fure medalia!

9 comentarii:

  1. dupa ce am plans azi la Adunare de ce am vazut, cum mergem din rau in mai rau...aici vine Bucuria! Acum ma uit la predica si VA MULTUMESC pentru ca nu va lasati batut in lupta! Ramaneti un exemplu! E nevoie de el! Mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum să plângi. Tu ești o învingătoare...

    RăspundețiȘtergere
  3. ...da, si nepotele mele, dare trebuie sa creasca in "ce devine Adunarea"?!...iarasi imi dau lacrimile. Ca sunt ce sunt multumesc in primul rand lui Dumnezeu, dar in al doilea rand ADUNARII in care am crescut si in care m-a dus mama. Invatatura acolo am primit-o si si felul cum trebuie sa traim ca crestin acolo l-am VAZUT si invatat! Ce vad copilasii la noi in Adunari? Rautate, lume si lipsa de frica de Dumnezeu! Asta vad! Cum sa nu plangi! ...ca-mi curg lacrimile pe masa la servici acum...of! :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa continui astazi, pentru ca: inteleg ca vreti sa calmati spiritele, dar azi a venit urmatoarea bata, care imi arata ca e mai rau de rau situatia si Satana se lupta pentru Adunarea noastra cu inversunare. Asta a fost bata azi: la ora de frangerea painii doi frati NOI in Adunarea noastra, dar care si-au impus sa ne predice si sa cam conduca ora de frati si Adunarea in ultimul timp, parca intelesi unul cu altul, ne-au predicat asa inainte de frangerea painii: Chiar daca nu esti in ordine cu un frate sau o sora, sau daca ai pacat in viata ta, nu este un argument sa lasi sa treaca vinul si painea si sa nu iei. Nu ai dreptul sa le lasi sa treaca pe langa tine! Singurul lucru care trebuie sa-l implinesti este sa CREZI...." Parca nu am sti ca si DRACII cred si se infioara....! SOCUL vietii mele azi, de cand sunt in Adunarea asta de 20 de ani! Fratii dorm, nu iau masuri si se lasa condusi de oameni fugiti din alte Adunari si veniti la noi ca sa preia functii! Numai postul si rugaciunea ne mai raman, ca NU SUNT FRATI care sa ia masuri! Saraca noastra Adunare....si SARACI COPILASI!...Azi a fost prima data de multi ani de zile cand mi-am DORIT din toata inima ca Domnul Isus SA VINA, ca sa ne ia si sa le ia pe micutele mele nepotele la cer, sa nu trebuiasca sa creasca in ce va veni de acum in colo in Adunare! Dar, mi-a adus cineva aminte ca avem rude dragi care inca nu sunt intoarse la Domnul, si de aceea trebuie sa-mi fie rugaciunea: "Vino Doamne Isuse, dar salveaza-i intai pe cei dragi!"

    RăspundețiȘtergere
  5. P.S. M-am ridicat in pauza si am plecat acasa azi! Nu am mai facut asta de multi ani de zile! Proroci mincinosi si nimeni care sa-i opreasca!

    RăspundețiȘtergere