youtube

marți, 29 august 2017

Azi ne rugăm pentru românii afectați de Hurricane Harvey în Texas

Uraganul Harvey, cel mai violent ciclon tropical din ultimii 50 de ani, a lovit puternic Texasul, mai ales zona Houston. Am văzut câteva filmulețe în weekendul trecut cum oamenii au golit rafturile magazinelor de alimente, sau au început evacuarea ce a produs haos pe autostrăzi. Sâmbătă dimineața Harvey a lovit zona metropolitană Houston, un areal cu cca 6 milioane de locuitori.

Luni dimineața, mi-a spus un frate din USA, apa era pe străzi de cca 15 picioare (adică vreo 5 m), casele fiind inundate la parter. În unele imobile apa e până la brâu. Afectată de inundații este și biserica penticostală de români din Houston, și familii de frați, de români (în general). În momentul de fată peste 2500 de persoane sunt încă sinistrate! Ceea  ce m-a șocat cel mai tare este numărul ridicat de bătrâni din azile pentru care nu intervine nimeni!

"Rugați-vă pentru românii dinTexas", am fost informat telefonic astăzi, în Chicago. Prin urmare, la rându-mi fac apel la dvs!

Dumnezeu să se îndure de toți cei afectați!

Un comentariu:

  1. Dumnezeu sa se îndure de toti oamenii,sa le trezeasca ratiunea,sa le schimbe inimile împietrite,sa constientizeze marea iubire sacrificatoare a lui Dumnezeu si harul minunat al jertfei supreme a Fiului Sau,prin care,de doua milenii avem acces nelimitat la Pomul Vietii din mijlocul gradinii...
    Binecuvântari sfinte !

    RăspundețiȘtergere