youtube

miercuri, 5 iulie 2017

Spune-mi...

- …că nu ai renunțat să visezi. Că nu te-ai împotmolit de criticile celor care, deși nu au făcut nimic pentru visurile lor, au (avut) grijă să ți le pună la îndoială pe ale tale.

- ...că încă nu ai renunțat la luptă, că toate încercările prin care ai trecut nu te-au doborât într-atât încât să nu te mai poți ridica. Că te-ai ridicat mai puternic și mai curajos. Că încă ești plin de speranța victoriei.

- ...că deși ți-e inima făcută țăndări, totuși găsești putere să zâmbești și să crezi că dragostea învinge totul. Că reușești să ierți pe cei care fără încetare caută să te abată din drumul tău. Și că, poate cel mai important, reușești să te ierți pe tine însuți pentru toate greșelile pe care le faci, pentru că și Dumnezeu o face !



- ...că atunci când valurile se ridică și stau gata-gata să te înghită, tu ești în barcă cu Cel care la momentul potrivit se ridică și ceartă vânturile și mare se liniștește.

- ...că nu ți-ai părăsit încrederea în Dumnezeu, pe care o așteaptă o mare răsplătire.

- ...că nu ai uitat că întristările de aici lucrează tot mai mult o greutate veșnică de slavă.

- ...că știi că în ochii lui Dumnezeu ești plin de valoare.

- ...că atât de mult te iubește încât a trimis ce avea mai drag, pe Fiul Său care să ia toate păcatele tale asupra Lui, pentru ca prin faptul că a învins pe Satan, păcatul și moartea relația ta cu El să fie restabilită, iar libertatea dragostei Lui să locuiască din belșug în tine…

SPUNE-MI că o să faci tot posibilul ca într-o zi să ne vedem în Cer ! "

* nu știu autorul

Un comentariu:

  1. Superb!!

    Pot sa-ti spun ca:
    Nu numai ca ne vom intalni in Cer, dar vom fii doar unul...pentru ca stapanul sufletului meu e Dumnezeu, Cel vrendnic in toate, milostiv si mult iubitor de oameni...iar ruga mea spre El se indreapta...zi de zi...

    RăspundețiȘtergere