Fundaţia CIREŞARII

marți, 10 ianuarie 2017

Astăzi Adi Hentea va fi operat! Ne rugăm pentru reușită!

Sâmbătă seara am vorbit cu Adi la telefon. Arădeanul e plecat din luna noiembrie 2016 într-un turneu în America. Pentru cine-l știe pe Adi, nu e o surpriză faptul că deși nevăzător, cântărețul de 35 ani face de ani buni misiune prin România sau străinătate! Uneori merge singur o noapteîntreagă cu trenul! De data asta în USA este cu Adina, soția sa.

Adi mi-a spus că în America speranța de a vedea din nou a prins aripi, după ce a efectuat un control medical în urma căruia, specialiștii de peste Atlantic au hotărât să intervină chirurgical la un ochi care poate fi recuperat! Astfel, pe 10 ianuarie 2017, la University Hospitals Case Medical Center din Cleveland, Ohio, Adi Hentea va urca pe masa de operații câteva ore pentru un transplant de cornee! Operația poate fi și riscantă dar și un real succes! Prin urmare fac apel la rugăciune pentru fratele nostru, ca Dumnezeu să intervină cum numai El o poate face!

După operația de marți, muzicianul va trebui să mai efectueze altă intervenție peste câteva luni. Șederea sa în USA se va prelungi până în vară. Costurile operației sunt destul de ridicate (105.000 dolari), pentru cea din 10 ianuarie Adi Hentea nu avea azi decât o parte din sumă (44.000). De aceea, cine dorește să-l ajute poate să o facă prin donații la https://www.youcaring.com/adihentea-729950/donate#wp


Dumnezeu va fi cu tine prietene! Abia aștept să ne vedem!

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu