youtube

duminică, 27 martie 2016

Când Jertfa e primită

În timp ce stăteam dimineață pe scaunul bisericii sărbătorind (cu frații din Freiburg) Învierea Domnului Hristos, Dumnezeu mi-a trecut prin fața ochilor o imagine: ispășirea făcută de marele preot în Sfânta Sfintelor. Preotul avea legat de picior o sfoară, de care, în cazul în care murea în Sfânta, să fie tras afară de ceilalți. Nimeni nu ar fi putut intra după el. Dar marele preot ieșea afară pe picioarele sale! Asta însemna că jertfa este primită! Nici după Hristos nu a putut intra nimeni în mormânt să-L scoată afară! A ieșit pe picioarele Sale. Și ăsta e încă un semn că jertfa Sa a fost primită!

La Golgota Fiul a plătit prețul păcatului întregii omeniri. La mormânt Tatăl a arătat că a primit jertfa. Că păcatele sunt iertate. Din ziua Învierii și până astăzi, noi trebuie să spunem tuturor că Hristos Isus trăiește. E partea de lucrare neterminată...


Un comentariu:

  1. Într-adevar,Isus traieste! De doua milenii,e prezent printre noi. EL e vizibil,perceput doar de cei ce au ochii "UNSI."
    Doamne Isuse,Fiul lui David,Te rog,unge Tu ochii orbilor spirituali,sa vada limpede prezenta Ta,urecchile surzilor,sa auda glasul Tau care mai cheama si azi cu dragoste si mila,ca un Blînd Pastor ce-Si iubeste oile,pentru care Si-a dat viata.

    RăspundețiȘtergere