youtube

sâmbătă, 7 martie 2015

Femeia - cadoul care te alege - de Sefora Geantă


Poeții și scriitorii au încercat să-și spună parerea despre femeie, s-o rezume în cuvinte, pompoase sau seci. Mulți au definit-o sub diferite forme, privind-o prin lupa admirației, a ironiei, a urii. Mulți au spus CE ESTE femeia, dar ar trebui să înțelegem și ce CE NU ESTE ea.

Femeia nu poate fi ca un bărbat. Nu se poate ascunde în spatele durității, nu poate ține lacrimile în ea la infinit. Gândește mai mult cu inima decât cu mintea. E dispusă să ofere orice pentru a primi iubire (ceea ce nu e tocmai în avantajul ei). Fiecare băiat își dorește să fie prima dragoste a unei fete, pe când fiecare fată își dorește să fie ultima dragoste a unui băiat.

Femeia își țese mrejele vieții din amintiri și vise. Mai rar trăiește prezentul, pentru că de obicei oscliează între viitor și trecut.

Femeile adevărate nu se rezumă doar la exterior. Nu-s obsedate de cum arată în realitate, ci de cum le văd ceilalți. Nu ar putea exista un Narcis feminin, în ciuda faptului că femeia se privește nespus de mult în oglindă. Ea nu face asta pentru a se admira pe sine, ci pentru a vedea acolo pe un altul, care o privește...

Femeile adevărate nu sunt cele disperate să fie la modă, ci acelea care fac orice vechitura să pară nouă.

Femeile adevărate nu sunt cele ce arată totul, ci acelea care ascund cât mai mult.


Femeile adevărate nu știu admit conceptul "copil nedorit”. Ele iau totul ca din mâna lui Dumnezeu, și se bucură când pot adăuga la simfonia vieții încă un gângurit.

E nevoie de gingășia unei femei pentru a pansa o rană, și de puterea unui bărbat pentru a muta un șifonier. Iar când rolurile se inversează, totul o ia razna. Femeia nu-i făcută să protejeze, ci să fie protejată. Femeia nu-i făcută pentru a domina, ci pentru a-l sprijini pe bărbat. Femeia nu-i făcută pentru a conduce omenirea, ci pentru a fi baza ei.

Singura obsesie a femeii e iubirea. De cele mai multe ori ea nu e obsedată de bani. Deși multe dame dau impresia asta, sunt destule tinere care demonstrează contrariul căsătorindu-se cu băieți modești. Da, femeia este interesată de ce i se poate oferi, dar caută mai întâi iubire; apoi e vina bărbatului dacă el nu-i poate oferi nimic mai mult decât bani.

Apreciați femeile pentru că își lasă în urmă familia și sunt dispuse să își înceapă viața de la zero alături de dvs, bărbaților! Iubiți-le! Nu neapărat pentru că merită, ci pentru că au nevoie... Ocrotiți-le! Uneori și îngerii au nevoie de alți îngeri pentru a-i păzi.

Faceți-le să se simtă speciale! Încurajați-le! Spuneți-le că sunt frumoase! Rostiți-le numele într-un fel aparte! Zâmbiți-le!

Faceți tot ce vă stă în putință pentru a le face fericite! Doar așa puțeți gusta și dvs din fericire.

Și nu uitați! De ele depinde tot trecutul, prezentul și viitorul dvs...

* Notă:  Acest articol este un ciot. întreg materialul îl puteti citi la http://seforaseah.blogspot.ro/2015/03/femeia-cadoul-care-te-alege.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu