youtube

luni, 15 septembrie 2014

Elevilor creștini la început de an școlar

Mica 4:5  "Pe când toate popoarele umblă fiecare în numele dumnezeului lor, noi vom umbla în Numele Domnului, Dumnezeului nostru, totdeauna și în veci de veci"!

Școlile sunt pline doldora de idoli. Ticsite de dumnezei falși. De rockeri, maneliști, hipsteri ori feisbucheriști. De fete cu smartfonul lipit de mână. De băieți cu tablete. De pici fără buletin dar cu Kentul la purtător. Pe bănci Avon. În bănci rujuri. Oglinzi. Brățări, lanțuri, tatuaje pe mână. Blugi rupți de noi nouți. Creste vopsite. Nimeni nu se rușinează cu ele. Dar cu Dumnezeu?

În școli lipsește Biblia. Și odată cu ea... Dumnezeu. Voi, creștinii să demonstrați că există. Nu cu teoria, nu cu vorbe. Nici cu Biblia măcar. Ci cu umblarea! Umblarea cu Hristos!

Dacă ei nu se rușinează să slujească nimicurilor (căci un idol e tot una cu nimic!), voi nici atât să nu vă rușinați să slujiți Celui ce este.  Demonstațile că Cel din voi e mai tare a cel din ei! Faceți cinste Numelui Domnului! Într-o zi nici El nu se va rușina de voi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu