Fundaţia CIREŞARII

vineri, 25 aprilie 2014

Vinovatul de serviciu - de Florin Ianovici

Am descoperit în dragoste o latura despre care nu știam prea multe: vinovatul de serviciu!

Când ești mamă iubești cum nimeni nu poate înțelege. Te zdrobești, uiți de tine, găsești putere în sleire, te ridici și mergi înainte de dragul copiilor. Și în toate te alegi cu mustrări, tăceri reprobabile, sictir pedagogic pentru ca ești vinovatul de serviciu!

Când ești prieten iți faci un abonament la telefon mai mare, te rogi si postești pentru necazurile prietenului, stai cu el când toți fug de el, te lupți pentru el cum nu o faci pentru tine ca mai apoi sa te trezești stupefiat ca ești vinovatul de serviciu!

Când slujești ridici mana si spui: ma duc eu când alții stau cu privirea coborâtă, alergi pentru Dumnezeu și semeni, furi timpul copiilor tăi și a partenerului tău ca sa il dăruiești străinului, renunti la visele tale, te cheltuiești în tot pentru alții ca ma apoi sa auzi ca ești vinovatul de serviciu!

Copiii, prietenii, cei cărora le slujești spun: vinovat! Nu pentru o zi, nu pentru o fapta ci vinovatul de serviciu!

Îmi răsună în inima cuvintele sfinte: Isaia 53:5 "Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, şi prin rănile Lui suntem tămăduiţi."


Mai vrea cineva slujba dragostei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu