youtube

duminică, 9 decembrie 2012

Preţul neglijentei - Nicolae Geantă

Tozer spunea că slăbiciunea oamenilor stă în pasivitatea lor. Neglijenţa nu ne dă nici o siguranţă că putem păstra o libertate care altădată a fost cumpărată cu un preţ atât de scump.

Nu neglijaţi ziua de azi. Preţul plătit ar putea sa coste înspăimântător România! Votaţi! Altfel, vor decide alţii pentru dvs. Veţi plăti enorm nepăsarea. Platon zicea că într-o societate democratică, preţul pe care oamenii înţelepţi îl plătesc pentru neglijarea politicii este acela de a fi conduşi de oameni neînţelepţi!

Nu-l neglijaţi pe satana. E mereu prezent, la lucru. Neplictisit în a face ravagii! Încercaţi să nu adoptaţi principii de viaţă ideologiile care nu au acoperire cu nici un verset din Scriptură. Nu fiţi identici cu comportamentul lumii. Ceea ce nu e după Scriptură, e necreştin. E drăcesc. E păcat. E despărţire de Creator. Preţul plătit e moartea!

Preţul pe care creştinii buni şi serioşi îl plătesc pentru că nu se implică în nimic este acela că vor fi conduşi de minorităţi religioase ale căror singure calificări pentru a conduce sunt de o ambiţie arogantă (Tozer).

Nu-l neglijaţi nici pe Hristos! Pretul neglijării Sale vă va costa veşnicia! Atenţie: nimeni dintre cei ce L-au neglijat n-au reuşit să-L păcălească. Hristos judecă drept.

Nicolae Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu